12 June 2009

Alhamdulillah.~

Alhamdulillah.

1) Rezeki yang tak disangka-sangka. Dari rm4, gaji part time dah jadi RM6 sejam.
2) Present dengan confident semalam, dan rasa apreciated dengan pujian lecturer. (tapi nature memang student psychology precise detail ke?:) )

student psychology, rata-ratanya, memang precise. Diorang akan jadikan menda yang kita selalu tengok, jadi something yang pleasing to our eyes, dan menda tu memang precise. - Mdm Siti
(tapi dia puji kat belakang waktu saya tengah scribble something kat board, untuk tunjukkan flow of the necessary understanding element.kawan-kawan yang cerita. :P )
3) Abah dah impressed kah dengan usaha saya sampai dapat second check RM300 untuk cerpen?

Later.

2 comments:

En. Kunang Kunang said...

Alhamdulillah! Bolehlah belanja piza en fami oi... He 3x.

mira said...

abang tak cerita pun pasal gaji dah naik rm6 tu? wah, tak terpengaruh dengan downturn ek? ;)

tahniah kena puji. rasanya semua orang memang suka kena puji :)

Kita Kawan, Bukan Mahu Lawan

Koleksi Flash Header

Related Posts with Thumbnails