30 August 2008

Troubleshooting dan Registration Wireless IIUM Community

kepada kawan2ku yang masih belum boleh masuk ke iium-community walaupun dah register, boleh jumpa daku di ITD female lab isnin - khamis dan di ITD male jumaat petang. Tetapi, anda akan hanya dilayan sekiranya:

1) anda register pada short sem 07-08 dan CAC's 30 & 31 July. jangan suka buat cerita. klu saya dapat tahu anda tak register tapi buat mcm dah register dan meracau2 kat situ macam orang tak masuk U, saya akan mempersilakan anda dengan segala hormatnya untuk meninggalkan ITD lab.
2) laptop anda menggunakan vista + XP - saya tak belajar lagi linux dan mac OS setting untuk wireless. maaf yer~
3) anda pandai menghormati orang lain. Kalau dah memang laptop anda bermasalah (memang tak lepas setting untuk wireless+virus+dsb), sila dengar arahan selanjutnya yang saya atau support lain bagitau, dan cuba buat + respek arahan tersebut.

okeh, later~ :)

2 comments:

mira said...

garangnya abang ITD~

famimahat said...

hehe. garang ke~? mana ada, tu baru sikit je :P

Kita Kawan, Bukan Mahu Lawan

Koleksi Flash Header

Related Posts with Thumbnails