24 February 2011

Mencari Diri VI : February Fahmi yang Fantastik

Klik untuk gambar yang lebih besau XD
Sungguh ku tak ku sangka . Jumlah entri Februari sahaja, sehingga 24.2.2011, sudah melebihi jumlah entri total untuk tahun 2010.

Whadda~ XD


Serius tak sangka. Sungguh 
hebat penangan SB kepada blogger2 cikai seperti saya ni~ >_< Selalu aje teruja nak update, lagi2 bila tengok orang2 hebat SB masuk komen di shout dan comment box. Lagi2 bila tengok traffic audience dari blog hebat. peh, teruja~

Terima kasih kepada semua yang datang mengomen dari SB.. hadirmu membawa makna dalam kehidupan blog ku .. kekeke (gelak sbb cover terharu)

terima kasih kepada rakan2 baru di SB.. korang buat tuan punya blog ni rasa rugi kalau tak update tiap hari untuk kongsi gembira dengan korang2 semua~

Terima kasih kepada Aliaa Farhana Mohd Ali kerana sudi mengajak daku yang tak seberapa ini ke dalam SB. Jasamu hanya Allah yang mampu membalasnya...

Terima kasih semua. ~ T_T terharu

Al Fatehah..... (bisik2 baca Fatihah ramai2)

alhamdulillahi rabbil 'alamin, hamdan haamidin, hamdan dzaakirin, hamdan yuwaafi ni'mahu wa yukaafi"u maziidah, ya Rabbana, lakal hamdu, kamaa yanbaghii li jalaalika wa 'aziimi sultoonika~

Ya Allah kau lah sebenar2 Tuhan yang kami syukuri,
Ya Allah kau bantulah kami memelihara persahabatan ini,
moga kami terlindung di naunganMu dari 7 golongan yang terlindung,
dengan rahmatMu pada mereka yang bersahabat kerana Allah dan
berpisah jua kerana Allah,
ya Allah yang Maha Mengasihani ,
pandanglah kami dengan pandangan kasih Mu,
pimpinlah kami ke jalan bahagia,
janganlah Kau biarkan kami sendiri
dalam bibit-bibit benci sesama kami
Kau satukanlah hati-hati kami,
Kau suburkanlah semangat persaudaraan Muslim kami,
semoga kami menjadi hamba Mu yang bersyukur~

Berkatilah kami ya Allah, dalam tiap pertemuan kami,
gathering2 kami, sama ada dalam vlog atau dalam belog,
janganlah Kau palingkan kami dari ni'mat ini setelah kami benar2
bersyukur padaMu...
Wahai Tuhan Pemelihara Sekelian Alam...

Allahumma Aaminn ya Alllah~

Wasallahu 'alaa saiyidina Muhammad wa 'alaa aalihi wa sahbihi wasallam walhamdu lillahi rabbil 'aalamiin~

* punctuation (') untuk huruf 'ain, punctutation (") untuk huruf hamzah

4 comments:

akmalhilmi said...

so touch
amiiinnnnn :)

fami said...

amin3x.. hehe~ tq komen, akmal=)

aliaa farhana said...

wah~! ade name sy!! heee~ kenapa aliaa farhana je, nor hilang?hahaha guwau je...

maceh fahmi...=)

fami said...

hehe. dah nama kamu kat sini pun tak de nor. sama je.. huhu ~ :S sama2... xmo sedey2 tacing2 sgt yea......... sy x mau minta maaf dgn perkataan 'kalau'. better bila kita assume kita salah dari guna perkataan 'kalau'

jadiny,


saya minta maaf sebab tak brp available untuk kamu arini. i believe you aren't in your usual self...

Kita Kawan, Bukan Mahu Lawan

Koleksi Flash Header

Related Posts with Thumbnails