14 February 2011

Contest Entri Maulidur Rasul : Andai Dia Di Sisi

Maulidurrasul bukti kecintaan kita pada Rasulullah~

Kecintaan kita yang pada masa ini, kita mampu menyambutnya melalui cuti yang mampu diimarah dengan perarakan.. dengar kuliyah, atau apa saja =)

Kalau kita belum cukup rasa syahdu2 bila nampak banner Maulidur Rasul di mana2, atau tak terfikir apa2 bila radio dok pasang lagu nasyid tentang Nabi Junjungan kita., apa kata mari semarakkan lagi rasa cinta kita pada Rasulullah kita ini dengan join peraduan@Contest Blogger #1 saya: 

Andai Dia Di Sisi

Dalam pertandingan semudah ABCD ini, anda cuma perlu:
a)  Buat satu entri dengan tajuk di atas.
b) Tuliskan apa yang anda bayangkan, sekiranya saat ini Rasulullah ada di sebelah anda. Anda boleh tulis apa yang anda ingin beritahu, bualkan, dengan beliau... dalam bentuk paling kreatif.
c)  Download image di sebelah atas kanan blog saya, dan letakkannya dengan link ke blog saya di http://fahmimahat.blogspot.com.
d) Isikan form ini untuk detail berkaitan.

2 pemenang pertandingan ini (sorang laki, dan sorang perempuan) akan menerima
A :satu design header + banner pilihan.
B: banner pemenang contest.

Pertandingan dibuka sehingga 16hb Februari 2011, ditutup pada jam 10.00 PM waktu Malaysia Barat. Oh ya, selepas buat entri, tinggalkanlah jejak di ruangan komen untuk saya review postnya, mcm Azim ni,  =)

Apa tunggu lagi? Jom2 =)

12 comments:

ザ-sylver- S said...

saya 3 !

azim_3110 said...

dah join!!
http://azim3110.blogspot.com/2011/02/contest-entri-maulidur-rasul-andai-dia.html

fami said...

encik sylver, tq sbb join~
=) dah tengok dah entri awak. tp harap leh rename tajuk dan bubuh link mcm syarat, bkn ape, nanti klu saya bagi en sylver menang, depa kata saya berat sebelah plak kan sbb tak follow syarat~

tukar ya,~ =)

Zimi, tq sbb join! syarat complete, akan dipertimbangkan untuk shortlist~ =) ajak2 lain2 ya? =)

azim_3110 said...

la baks..
moumantai..
tgh pomot kat Sahabat Blogger..p tgk sendiri..hahaaa..

azim_3110 said...

oyea..bukan nak pancing undi..saje nak berbudi..so just abaikan ok utk promote tu..hahahaa..

fami said...

tq zimi~ =) coolkan tadi peformance ust Atok Johan + ust Fuzi~ =)

azim_3110 said...

shhhhttt!!!
wat2 xkenal!!klu x nnt xde peluang langsung nak menang..sbb nnt org kata pilih kasih sbb da kenal..hahahahaaa..
ust Fuzi tu lagu permaidani die best..syahdu..romantik..ke?hahaa...
atok a.k.a John tu mmg camtu..tp btol2 td mse die kat pentas mcm kenal xkenal..mmule ingt die, tgk btol2 mcm lain plak..tp ble da habis da dekat2 bru cam.. :p

aliaa farhana said...

sy ta join contest kamu ni...tp sy tlg promote taw...ade upah ta??hihihi

fami said...

alia. x nak kawan.

:P

zimi.. perlu ke wat2 tak kenal? hehe.... :P

tu la .suara dia best gak kan.

John tu ... kui3. hebat~ =)

aliaa farhana said...

tamo kawan?? hurm...majuk...

azim_3110 said...

tamat suda...bagaimana sambutan?? :)

fami said...

zimi menang. heee~ =)

aliaa: rileks2 ... gurau jek. kan ada :P tu =)

Kita Kawan, Bukan Mahu Lawan

Koleksi Flash Header

Related Posts with Thumbnails