13 March 2011

Doodles Contest Untuk Amira Anorah

Sebelum.......

Tadaa~ Selepas ^^
(click dua2 gambar untuk lebih besar. Atau pun boleh terus klik sini juga)




Amira Anorah dan  Tengku Nizam di contest blog masing2


dah lama tak ikut pertandingan melukis yang ada dapat hadiah. rindu plak. Tau2 ada kawan buat blog contest doodles ni. Doodles?

Okay, Amira Anorah, dan Tengku Nizam cuba tengok ni okay ke tak eh? =)

Emm. Untuk tagging, Aliaa@Chentahaty dan TaufiqHelios Bkn Typoman, sila teruskan contest. Jangan bakar2 okay.... XD

6 comments:

taufiq helios said...

grrrr...typoman kan! ko sowang je yg ingat lagi..haha..aku xpandai lukis..cemana??

jaa64 said...

xreti lukis gakk ;(

fami mahat said...

taufiq. mcm na aku nak lupa, aku yang bagi nakma tu kat ang. hehehe.~ ikut ang la.. aku cuma ikut syarat pertandingan je, kalau tak buat, disqualified plak kur3

jaa64, takpe2, nanti awak tgk je contest tu kat blog Amira Anorah~ xpun Tngku Nizam =)

Tengku Nizam said...

datang survey sini .. ermm, menarik2.. huhu

fami mahat said...

huhu, tengku Nizam da smpi sini dah~ hehe,toche2! =)

hafiz hafizol said...

okbai... langsung xpndai lukis kartun...

Kita Kawan, Bukan Mahu Lawan

Koleksi Flash Header

Related Posts with Thumbnails